J-210™ HOT TUB

J-210 CLASSIC ROUND HOT TUB

The round J-210™ model boasts a powerful rotational jet, whirlpool jet and foot mound jets for a full-body hydromassage. With room for up to five adults, this portable hot tub features a compact profile, so you can conveniently place it indoors or outdoors.

SEATING CAPACITY

4

LOUNGE

NO

JETS

CLASSIC

DIMENSIONS

ø 198CM X 91CM

AVAILABLE COLOUR COMBINATIONS

Platinum & Driftwood

 FINANCE OFFERS AVAILABLE ON THIS MODEL

 

WHY CHOOSE THIS TUB...

With this being the only round tub we offer, customers love this model when they are looking for this specific shape through preference or space in their garden.

 

J-210™ SPECIFICATION

SEATS

4-5

SEATING OPTIONS

OPEN SEATING

CLEARRAY® SYSTEM

2 STAGE FILTRATION

FILLED WEIGHT

2,529 lbs. / 1,147 kg

ALL SPECIFICATIONS

Cât mă ține un tratament NanoWet Protect?


Un răspuns cât mai simplu: minim 30 zile la cea mai puternică utilizare! Durata medie de eficiență a fost măsurată la 60 zile (la o singură aplicare), iar cea maximă de până la 90 zile. Pe măsură ce ștergătoarele auto trec peste suprafața tratată mai mult, pe atât se pierde. Substanța nano ceramica odată cristaliată pe suprafața de sticlă nu se sparge, dar dispare pe măsura în care folosim ștergătoarele (sau alte elemente abrazive). Din măsurătorile noastre durata minimă a tratamentului aplicat pe parbrizul auto este de 30 zile, dar pe geamurile laterale rezistă mai mult de 90 zile. Folosirea soluțiilor obișnuite de spălat parbrizul nu afectează durabilitatea tratamentului semnificativ.
Dacă spăl mașina cu detergent sau la spălătoriile chimice este afectat tratamentul?


Din observațiile și testele noastre o spălare periodică a mașinii - la aprox 10 -14 zile - nu afectează tratamentul NanoWet Protect. Chiar și în cazul spălătoriilor automare nu s-au observat diminuări ale eficienței tratamentului pe suprafețele tratate. Dar dacă se spală mașina cu degresant chimic efectul hidrofobic se pierde aprox 50%. Din acest motiv recomandam să cereți la spălătorie ca degresarea suprafețelor să nu includă și suprafețele tratate cu soluția Nano Ceramică din șervețelul NanoWet Protect (parbriz sau alte elemente de stică)!
Pot să aplic tratamentul de mai multe ori în perioada de eficiență?


Sigur că da! Tratamentele repetate nu afectează tratamentele anterioare, ci ajută la acoperirea eficiență pe suprafețele tratate NanoWet.
Care sunt pașii ideali pentru un tratament perfect?


Tratamentul NanoWet se face extrem de simplu, iar atenția cu care este aplicat va sporii avantajele produsului. 1. Curățați și degresați cât mai bine suprafața ce urmează a fi tratată. 2. Rupeți ambalajul și scoateți șervețelul. Nu despachetați șervețelul, ci aplicați soluția impregnată în șervețel pe una dintre laturi ale acestuia. Pe măsură ce nu mai vedeți că există soluție suficientă, despachetați câte una dintre laturi. 3. Aplicați soluția vertical și orizonatal. Începeți prima dată orizontal, iar ulterior vertical. 4. Așteptați nu mai mult de 5 minute. Este suficient pentru cristalizarea soluției nano ceramică. 5. Cu mișcări circulare ștergeți foarte bine suprafața până devine perfect transparentă. Insistați dacă vedeți pete sau urme uleioase.
Mă ajută tratamentul NanoWet Protect împotriva insectelor zdrobite pe parbrizul sau pe alte suprafețe (faruri, bară, părți frontale)?


Tratamentul NanoWet nu te ferește de lipirea insectelor pe suprafața expusă, dar curățarea acestora este mult mai ușoară. Motivul pentru care suprafețele tratate se curăță mai ușor este faptul că nano ceramica nivelează molecular suprafața tratată și nu permite ca materia organică din insecte să adere.
Tratamentul NanoWet se poate aplica și pe alte suprafețe auto (faruri, oglizi, caroserie)?


Răspunsul este da! Respectând aceiași pași de aplicare, soluția nano ceramică va fi la fel de eficientă și pe alte suprafețe de sticla, plastic sau metal.
Cum pot să devin partener NanoWet Protect Romania?


Dacă ești interesat de distribuția produselor NanoWet Protect și ai o companie privată, cu prezență fizică (magazin, spălătorie, benzinărie sau atelier) completează formularul accesând acest link: https://www.nanoceramica.ro/inregistrare-parteneri
Pot să aplic tratamentul NanoWet și pe alte suprafețe ale autoturismului, gen: oglinzi, bări laterale, grile metalice, etc?


DA! Cu precizarea că orice suprafață dură din sticlă sau metal nu este afectată de tratamentul NanoWet Protect. În schimb, pentru suprafețele din plastic este recomandat să faceți un test inițial pe o mică suprafață care nu este expusă. Din experiența noastră nu am înregistrat nici un incident, dar producătorul american al soluției nano ceramică din componența șervețelului recomandă testatea prealabilă pe suprafețele din plastic.
Pot să aplic tratamentul de mai multe ori consecutiv?


Da, la un interval de cel puțin 30 minute după aplicarea primului strat. Aplicarea consecutivă imbunătățește efectului hidrofobic, dar nu este neapărat necesar. Dacă este bine acoperită suprafața tratată o singură aplicare este suficientă. O aplicarea consecutivă va mării durata de viață a tratamentului, dar nu putem garanta că o va dubla!
Pot să aplic tratamentul oricând și oricum?


Nu! Soluția nano ceramică din componența șervețelului NanoWet Protect este volatilă și cu efect rapid de cristalizare. Astfel încât este recomandat a se aplica pe o suprafață expusă la soare sau la vânt puternic. Plaja de temperatura exterioară recomandată pentru aplicare este de la +5°C până la maxim +30°C. Nu se aplică sub temperatura de +5°C sau mai mare de +30°C.
Pot să folosesc soluție de spălat geamurile pe bază de alcool?


De principiu se poate utiliza orice tip de soluție de spălat geamurile fără să afecteze tratamentul cu NanoWet. Noi am testat 90% din produsele disponibile pe piață și nu am observat diminuarea efectului tratamentului NanoWet.

ELECTRICAL


ELECTRICAL: 240V 50HZ 20A/32A
APPEARANCE


CABINETRY: Driftwood SHELL: Platinum
COVER


VINYL: Colour Matched

* Pump input or brake horsepower (bhp) is the actual horsepower delivered to the pump shaft. Source: ITTT Goulds Pumps, Centrifugal Pump Fundamentals.

 

NOTE: All dimensions are approximate. Spa Volume is based on average fill. Specifications are subject to change without notice

 

PRODUCT VIDEO

 

BUYERS INFORMATION

Whether it's staying active, defying stress, or combating pain, your Jacuzzi® hot tub can help you be your best self.

To help with your planning, explore our FREE Jacuzzi® Hot Tub guide and check out our helpful video outlining our Jacuzzi® purchasing journey. 

BRING THE JACUZZI® EXPERIENCE SEAMLESSLY INTO YOUR HOME

VISIT US

FOLLOW US

ENQUIRE

The Jacuzzi® Essex showroom is the perfect place to experience the quality & exclusivity of this world famous brand.

ADDRESS

Summer Hill Garden Centre, Pipps Hill Rd N, Billericay 

  • Facebook
In providing this information you consent to be contacted using the methods of communication you tick from the options listed below. Jacuzzi Essex will use any information collected for the purposes of marketing communications. Your data will be treated in accordance with the applicable data protection legislation and in line with our "privacy policy"

© JACUZZI ESSEX. COOKIE  POLICY AND PRIVACY POLICY. CREATED BY LETS ONE.